Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek-információk

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

ZSÁMBÉKI PREMONTREI ESTÉK 2011

  2011.05.28. 15:33

ZSÁMBÉKI PREMONTREI ESTÉK

A LISZT ÉVBEN

2011

 

Körlevél a Szent Erzsébet-napi gyűjtésre

  2009.11.26. 10:37

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevelet adott ki a november 22-i, Szent Erzsébet-napi gyűjtéshez kapcsolódóan. A körlevelet, amelyet az alábbiakban közlünk, november 15-én, vasárnap minden magyarországi katolikus templomban felolvassák a szentmisék keretében.

Körlevél a katolikus hit megőrzéséről

  2009.09.19. 20:32

Az Egyház élő hitével összhangban

Templomi illem szabályok

  2009.08.16. 12:28

 

Templomi Illem szabályok

Mária út

  2009.05.14. 09:15
Magyarországon az új El Camino
Európa-rekordra készül egy magyar zarándok
 

Feltehetően sokan hallottak már Szent Jakab útjáról (vagy gyakoribb nevén
az El Caminóról), de annál kevesebben a Mária-útról. A csupán három éves
Mária Út elképzelés Közép-Európa legfontosabb zarándokútjává válhat a
jövőben. Pünkösd ünnepéhez közeledvén egyre többen kelnek útra, hogy a
Mária-út egy részének megtétele után, hogy pünkösd szombatjára
megérkezzenek Csíksomlyóra, az erdélyi magyarság – és talán mára már az
összmagyarság - legnagyobb zarándokhelyére. A zarándokok között
rekord-kísérletre készülőt is találunk, de az indíttatása közel sem ilyen
puritán.

tovább...

Levél a bérmálkozásra készülőknek Zsámbék - Mány 2009

  2009.02.21. 14:37

Abba a korba értem, amikor az ember már képes tudatos, életre szóló döntéseket is hozni, most tehát már nemcsak szüleim, nagyszüleim szándéka szerint, hanem a magam tudatos döntése alapján Krisztushoz és az Ő Egyházához akarok tartozni!

XVI. Benedek pápa üzenete a béke világnapjára

  2009.01.01. 10:29
Küzdjük le a szegénységet, építsük a békét!
XVI. Benedek pápa üzenete a béke világnapjára

2008. december 31. szerda 16:35

LEVÉL A BETEGEK...

  2008.02.23. 17:41
A betegek kenete...

XVI. Benedek pápa Betegek Világnapjára irt üzenete 2008

  2008.02.11. 07:39
Szűz Mária első lourdes-i jelenésének napját, február 11-ét II. János Pál pápa 1992-ben a Betegek Világnapjává nyilvánította.

XVI. Benedek pápa nagyböjti üzenete 2009

  2008.02.06. 12:00

A nagyböjt kezdetén, amely intenzív lelki gyakorlás időszaka, a liturgia három bűnbánati gyakorlatot javasol a bibliai és a keresztény hagyományból: az imádságot, az alamizsnát és a böjtöt.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
óra
 

Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!